Yönetim Kurulu Başkanı'nın Mesajı
Sayın Müşterilerimiz ve İş Ortaklarımız,
Anka Grup Gıda olarak, 2013 yılında Alanya’da, özellikle et ve et ürünleri olmak üzere dondurulmuş gıda üretimi ve pazarlamasına odaklanarak gıda sektörüne adım attık. Sektördeki tecrübemiz ve bilgi birikimimizle Türkiye’nin birçok ilinde, özellikle oteller, restoranlar ve ev dışı tüketim kanallarında müşterilerimize ANKA GÖZ markası altında yüksek kaliteli ürünler sunmaktayız.
Misyonumuzda, hijyen, lezzet ve kaliteden ödün vermeden ürettiğimiz ürünleri ANKA ilke ve değerleri çerçevesinde müşterilerimize sunmayı ön planda tutuyoruz. Vizyonumuz ise, tarım ve gıda sektörlerinde ilkeli, dürüst ve inovatif bir ticaret anlayışıyla güvenilir ulusal bir marka olmayı hedefliyoruz.
Değerlerimiz arasında etik kurallara saygı göstermek, kanunlara uymak, doğaya zarar vermemek, israf etmemek, değişimi ve yenilikleri takip etmek, teknolojiden maksimum düzeyde faydalanmak yer alıyor.
Kalite politikamız, eğitimli personelimizle hijyenik ve kaliteli ürünler üretmeyi, müşteri memnuniyetini ve güvenini en üst seviyelere taşımayı, kalite sistemini sürekli iyileştirmeyi ve çevreye duyarlı bir yaklaşımı benimsemeyi amaç edinmektedir.
Alanya’daki modern ve hijyenik tesisimizde günlük 20 ton ürün şoklama kapasitesine sahibiz ve işlenmiş ürünlerin muhafazası için 2.000 tonluk soğuk hava depolarımız bulunmaktadır.